Координації оборонних кроків та постачання: Зеленський розповів про особливу роботу з партнерами

Україна цими днями проводе особливу роботу з партнерами щодо координації оборонних кроків та постачання. Про це сказав президент України Володимир Зеленський 26 квітня у вечірньому зверненні.

"Цими днями проводимо й особливу роботу з партнерами щодо координації оборонних кроків та постачання. Дуже важливо для України, щоб кожен, хто разом із нами працює на захист свободи, чітко розумів, яку перспективу має наша сила, що конкретно ми можемо. Що краще ми розуміємо одне одного, то простіше працювати заради спільної перемоги", - зазначив Зеленський.

ВІн підкреслив, що  деталі такої комунікації публічно поки не оголошують.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський провів 26 квітня телефонні переговори з лідером Китаю Сі Цзіньпіном. Голова держави повідомив, що під час спілкування обговорили весь комплекс актуальних питань двосторонніх відносин. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті