Колишня депутатка парламенту Швеції підписала контракт із ЗСУ

Ексдепутатка зі Швеції Кароліна Норденгріпп підписала контракт зі Збройними силами України, і тепер захищатиме нашу державу у лавах Інтернаціонального легіону. Про це 42-річна Кароліна повідомила у Instagram.

"Після трьох днів бюрократії стало зрозуміло, що мені дозволили вступити в регулярну армію, багато штампів зроблено", – написала Норденгріп кілька днів тому після постів про виснажливі перевірки, отримання дозволів та проходження комісій, які чекали на неї на шляху до ЗСУ.

Свій допис Кароліна Норденгріпп супроводила своїм фото, де тримає у руках контракт з ЗСУ.

В інтерв'ю шведському виданню Boras Tidning вона розповіла, що твердо знала, що мусить бути на фронті в Україні з першого дня повномасштабного російського вторгнення.

"Для мене це було очевидно. Я ніколи не вагалася. Я так багато дізналася про цю війну, коли була у складі комітету з оборони, що коли вона почалася, я одразу відчула, що повинна зробити свій внесок", – розповіла Норденгріпп.

Нагадаэмо, президентка Словаччини дозволила деяким громадянам долучитись до лав ЗСУ. 

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті