Кличко незадоволений: "Починаються якісь політичні танці"

Мер Києва Віталій Кличко незадоволений ситуацією, що складається у його стосутках з представниками провладної партії "Слуга народу". Про це Кличко написав 27 листопада у своєму Телеграм-каналі.

"Друзі! Щодо теми, якій надали вже політичного забарвлення, - пункти обігріву. Я вже говорив, але повторю: в Києві облаштовані та працюють понад 430 пунктів обігріву. Ми готуємо на випадок надзвичайної ситуації оперативно розгорнути ще понад 100 пунктів. Місто забезпечило понад 400 генераторів для роботи цих пунктів. Ще близько 100 генераторів надали волонтери та благодійні організації. Також незабаром місто отримає 12 пересувних модульних котелень, які замовило спеціально під пункти обігріву", - повідомив Кличко.

Однак одразу він підкреслив: "Я не хочу, особливо в нинішній ситуації, вступати в політичні баталії. Це безглуздо. Мені є чим займатися. Та зазначу, що маніпулювати не треба! Оскільки дивним виглядає: коли вчора я їздив перевіряв роботу пунктів, зустрічаю народних депутатів від партії влади. І вони в приватній розмові мені говорять, що всі пункти, де вони побували, відкриті і працюють. А потім постять якісь незрозумілі фото. Це виглядає, м’яко кажучи, негарно. Як для українців, так і для наших іноземних партнерів. Сьогодні, коли всі повинні працювати спільно, починаються якісь політичні танці".

"Ми робимо в Києві все, що можемо, для життєзабезпечення столиці, для комфорту її мешканців. В складних умовах. І щоб не відбувалося, продовжимо це робити!", - запевнив Кличко. Напередодні голова фракції «Слуга Народу» у Верховній Раді Давид Арахамія розказав у Телеграм, як депутати фракції інспектували «Пункти незламності» у Києві.

"За день перевірили близько 360 адрес. Побачили, що багато пунктів самі потребують незламності. Десь просто висить табличка на зачинених дверях, десь не вирішені елементарні питання, десь все повісили на працівників закладів, які з дому приносять чай і печиво для людей. Час на все був. Але краш-тест влада міста пройшла погано і висновків поки що не зробила. Розраховуємо, що вони будуть у найближчі години, а не тижні", - написав Арахамія.

 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті