Кім Чен Ин прибув до росії на зустріч із путіним

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин 12 вересня прибув з візитом до росії, де планує зустрітися з керівником Кремля володимиром путіним. Про це повідомляє японське видання Kyodo з посиланням на власні джерела, близькі до російської влади.

Зазначається, диктатор КНДР в'їхав на територію РФ на своєму поїзді і прибув на станцію Хасан після перетину кордону. 

Цю інформацію також підтвердило російське агентство "РИА Новости". 

"Поїзд Кім Чен Ина прибув у росію, їде Примор'ям на північ", - йдеться в повідомленні.

Яким саме буде кінцевий пункт призначення, не повідомляється. Однак напередодні путін прибув до російського Владивостока, де відбудеться економічний форум.

За даними джерел New York Times, путін хоче, щоб Кім Чен Ин погодився надіслати росії артилерійські снаряди та протитанкові ракети. Водночас лідер Північної Кореї буде просити у РФ передові технології для супутників і атомних підводних човнів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті