Кількість жертв атаки дронів у Ржищиві Київської області зросла до шести осіб, ще з трьома немає зв'язку

Кількість жертв нічної атаки ворожих дронів у Київській області зросла до шістьох осіб, ще з трьома людьми немає зв'язку, вони можуть бути під завалами, повідомив начальник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов, пише "Інтерфакс-Україна" 22 березня.

"Є тіла шістьох загиблих унаслідок цієї атаки", – повідомив Небітов в ефірі національного телемарафону 22 березня.

Він зазначив, що серед загиблих – водій швидкої допомоги, який прибув на місце трагедії. Після другого вибуху, за словами начальника главку, медпрацівники дістали травми, один медпрацівник також постраждав.

"На даний момент до лікарень звернулися 18 осіб, які отримали першу медичну допомогу і не госпіталізувалися. 8 осіб госпіталізовано з різними ступенями травм, є дитина, яка перебуває в лікарні "Охматдит" – хлопчик 2011 року народження", – розповів Небітов.

"Зараз ми не можемо вийти на зв'язок із трьома людьми. Переживаємо, що вони можуть залишатися під завалами. Тому роботи з розбору завалів проводяться дуже обережно", – повідомив начальник поліції області.

Раніше повідомлялося, що рашисти атакували гуртожиток на Київщині: загинули троє людей, під завалами залишаються люди.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті