Кількість "Пунктів незламності" в усіх областях має бути достатньою для будь-якої надзвичайної ситуації - Зеленський

Кількість «Пунктів незламності» в усіх областях має бути  достатньою для будь-якої надзвичайної ситуації – чи то погодної, чи то безпекової. Про це заявив президент Володимир Зеленський 29 листопада у вечірньому зверненні.

Президент сьогодні провів детальну нараду з керівниками всіх тих областей, які найбільше постраждали від удару негод -  Одеська область, Миколаївська, Кіровоградська, Черкаська, Полтавська, Київська області.

"Доповідали урядовці – міністри внутрішніх справ, енергетики, інфраструктури. Я дякую кожному й кожній, хто цими днями працював, щоб відновити рух на дорогах, щоб відновити подачу електрики. Усі рятувальники ДСНС, Національна поліція, Національна гвардія, комунальні служби – дякую всім вам. Доручив збільшити кількість ремонтних бригад і техніки, щоб якнайшвидше забезпечити людей електрикою. Якщо необхідно, будуть залучені сили ДСНС та енергетиків з інших регіонів, де не було таких проблем із негодою.Дуже важливо, щоб і кількість «Пунктів незламності» в усіх областях була достатньою для будь-якої надзвичайної ситуації – чи то погодної, чи то безпекової", - зазначив президент.

Також він провів дуже змістовну, детальну нараду з військовими. Щодо роботи саме на півдні.

"Обговорили, що необхідно. Погодили цілі. Чітко бачимо й пріоритети в комунікації з партнерами щодо постачання", - резюмував голова держави.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті