Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки РФ по Київщині зросла - серед поранених 4-річна дитина

Унаслідок ракетної атаки РФ у Київській області постраждало семеро осіб, серед них - двоє дітей. Про це 16 червня в ефірі національного телемарафону заявив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Станом на зараз, на жаль, кількість постраждалих від цього терористичного ракетного удару збільшилася. Зараз можу сказати, що семеро людей звернулися до лікарів. Одразу хочу заспокоїти, травми в них досить легкі, немає важких або навіть середньої тяжкості, але хочу зазначити, що серед постраждалих двоє дітей", - повідомив він.

За словами Нєбитова, молодшому з дітей лише чотири роки. Другій постраждалій дитині - 13 років. Також поліція зафіксувала повне руйнування трьох приватних будинків, 15 будинків зазнали серйозних ушкоджень, ще 15 - незначних пошкоджень.

На жаль, очільник обласної поліції повідомив, що кількість постраждалих унаслідок цього удару зросте. Це пов'язано з тим, що неподалік від місця падіння осколків розташований дачний масив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ракетного удару по Київщині постраждали пенсіонерка та дві дитини.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті