Кадиров і Делімханов записали відео: "Довго жити ми все одно не хочемо"

Голова Чечні Рамзан Кадиров та його двоюрідний брат, депутат держдуми РФ Адам Делімханов записали відеозвернення після того, як у мережі почали з'являтися повідомлення, що Кадиров нібито хворий, а Делімханов поранений чи вбитий, - пише Медуза.

На записі Кадиров і Делімханів сидять за столом і п'ють чай, спершу вони говорять по-чеченськи, потім — російською. Делімханов показує екран мобільного телефону з датою і часом — 20:47 2 липня (в цей момент видно, що відео відображається дзеркально).

Кадиров, коментуючи «різні плітки», сказав російською прислів'ю «Собака гавкає, караван йде».

«Ми живемо, потихеньку живемо, хліб жуємо, якщо що. Цікаве життя, і життя взагалі цікавим буває, коли буває коротким. Тому довго жити ми все одно не хочемо. Коротко, але гідно будемо жити»,— сказав Кадиров.

Делімханов, звертаючись на записи до Кадирова, сказав, що далі виконуватиме завдання, поставлені главою Чечні. «А всім шайтанам та пліткарям хочемо сказати: „Ахмат — сила. Аллаху акбар“, – заявив депутат держдуми РФ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті