Із загиблим захисником із Попасної Сергієм Макаренком попрощаються в Жовтих Водах

Загиблого воїна з Попасної Сергія Макаренка проведуть в останню путь у місті Жовті Води Дніпропетровської області 26 грудня. Про це повідомив Телеграм-канал "ПОПАСНА live" 25 грудня.

"У Харківській області внаслідок удару російського дрона загинув 36-річний стрілець-зенітник із Попасної Сергій Макаренко. В останню путь захисника проведуть у Жовтих Водах", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Сергій народився в Попасній Луганської області 19 січня 1987 року.

Повномасштабне вторгнення він зустрів у лавах ТрО, на той період служив у Києві. 10 березня 2022 року  був мобілізований на передову. Служив стрільцем-зенітником механізованого батальйону.

"З часом доля завела Сергія до Жовтих Вод. Тут він познайомився зі своєю майбутньою дружиною - Кариною, переселенкою із Лисичанська. Та, на жаль, щастя молодих протривало недовго: через 22 дні після одруження чоловік загинув. Сталося це 10 грудня під час виконання бойового завдання у Куп’янському районі Харківської області внаслідок удару російського дрона", - йдеться в повідомленні.

Прощання із Сергієм Макаренком відбудеться 26 грудня о 10:00 біля пам’ятника Славетним козакам.

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі поховають захисника з Кремінної Федора Горбатовського.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті