Інцидент у Брянській області викликав критику ультранаціоналістичних груп РФ - ISW

Інцидент у Брянській області, коли нібито українська ДРГ потрапила на територію області, спричинив критику ультранаціоналістичних груп РФ на адресу Кремля. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Ультранаціоналістичне співтовариство значною мірою незадоволене багатьма аспектами нездатності Кремля повністю дотримуватися своєї брехливої ​​риторики про те, що Росія веде "екзистенціальну війну" в Україні. Кремль не має спроможності задовольнити всі вимоги цих ультранаціоналістів і може скористатися цією можливістю, щоб запровадити додаткові заходи безпеки в Росії, які принесуть користь Путіну, не наражаючи Росію на більший ризик чи внутрішні заворушення — наприклад, оголошення війни", - йдеться у повідомленні.

У ISW зазначають, що пов’язані з Кремлем військові оглядачі та колишні довірені особи закликали Кремль визначити Збройні сили України, "Російський добровольчий корпус" та українські збройні організації як терористичні організації.

Як повідомлялося раніше, 2 березня росіяни заявили про нібито проникнення "української ДРГ" на територію Брянської області.

 

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті