"Хохлы: та-та-та-та, а мы: пук-пук в ответ. С каждым днем хуже": рашист про нерівні сили у війні (перехоплення)

Російський окупант розповідає дружині про те, що їхнє командування економить боєкомплекти й ставиться до військових як до "м’яса". Про це свідчить перехоплення телефонної розмови рашиста з дружиною, опубліковане СБУ 8 жовтня.

"С каждым днем все хуже, хуже, людей меньше, меньше. Тебе дают ББК меньше и менше, – описує свої "пригоди" рашист. – Раньше стреляли по 10, по 20. Сейчас – 3-4 ракетки, пук-пук-пук. Хохлы: та-та-та-та-та, а мы: пук-пук в ответ".

Він також розповідає про те, що рашистські коригувальники наводять вогонь по своїх, в той час як ЗСУ працюють по позиціях ворога дуже влучно.

Крім того, окупант розповідає, що росіяни намагаються перехопити ініціативу на полі бою, але ЗСУ не дають цього зробити і просто "пачками" нищать загарбників.

"СБУ нагадує, що якщо окупанти хочуть залишитися в живих, то можуть здаватися в полон, – сказано в повідомленні відомства. – Номери "гарячої лінії життя": +380665803498, +380931192984".

Уточнюється, що зателефонувати на них можуть як самі російські військовослужбовці, так і їхні рідні та близькі.

Раніше було опубліковане перехоплення, в якому мати рашиста зауважила: "Так и хочется путину сказать: "Чё, гандон, не знаешь, как дела обстоят?"

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті