Хліб, теплий одяг і можливість зв'язатись із рідними через Starlink отримали мешканці деокупованих сіл Луганщини

Поліцейські Луганщини доставили гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих сіл Сватівського району Луганської області 18 жовтня. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі. 

"Цього разу поліцейські, які несуть службу вдовж лінії розмежування, привезли хліб та теплий зимовий одяг для місцевих мешканців від Красноріченської територіальної громади. Окрім гуманітарної допомоги, під час візиту поліцейські завжди намагаються встановити супутниковий зв’язок Starlink, аби жителі деокупованих територій змогли почути рідних", - сказано в повідомленні.

Щоразу поліцейські наголошують на важливості евакуації та закликають людей виїжджати в більш безпечні регіони. Проте цього разу бажаючих евакуюватись не було. 

Раніше повідомлялось, що поліцейські Луганщини привезли гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих сіл та евакуювали 86-річного дідуся з Макіївки.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті