Харківщина: є загибла в Чугуєві й троє загиблих у Великому Бурлуці

Мешканка Чугуєва й троє мешканців села Великий Бурлук Куп'янського району Харківської області загинули протягом минулої доби. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграм 15 лютого.

"Ворог завдав ракетного удару по м. Чугуїво 00:05. Внаслідок удару загинула 67-річна жінки. Повністю зруйновано житловий будинок та частково зруйновані 3 поряд розташовані приватні будинки. У 7 будинках пошкоджено скління вікон та дахи", - сказано  повідомленні. 

Крім того, о 16:16 ворог здійснив ракетний обстріл С-300 с. Великий Бурлук Куп'янського району. Влучання у двохповерховий житловий будинок та ще один поряд із ним. 

"Двоє чоловіків загинули, пʼять цивільних травмовано", - зазначив також Синєгубов. 

Пізніше він повідомив, що рятувальники деблокували з-під завалів у Великому Бурлуці тіло 74-річної жінки. Ще пʼять людей у селі поранені, вони перебувають у медичних закладах області. 

Також близько 14:20 14 лютого ворог завдав ударів по с. Гнилиця Куп'янського району. Влучання в спортмайданчик біля школи. Постраждалих не зафіксовано.

Загалом артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали 16 населених пунктів Харківщини за добу.

Раніше повідомлялось, що в Запоріжжі збільшилась кількість постраждалих.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті