"Я вже пів року без роботи": Гіркін поскаржився на безробіття та безгрошів'я

Російський терорист, "екс-міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін), який безуспішно намагається потрапити на фронт в Україні, залишився без роботи та засобів для існування, - пише  The moscowtime.

На матеріальне становище Гіркін поскаржився під час зустрічі з прихильниками - членами московського осередку «Комітету 25 січня».

«Ні в кого роботи для мене нема? Я вже півроку без роботи», - зізнався він, відповідаючи на запитання аудиторії.

За словами Гіркіна, він кілька разів обігав усілякі інстанції, щоби поїхати воювати в Україну, проте всюди зустрічав відмову. «Той самий „Вагнер“ — там платять хоч щось… Не те щоб це був для мене найголовніший показник — це, звичайно, останній показник — але тим не менш», — нарікає терорист.

«Починати збирати донати за свої виступи? Ну, не хочеться, чесно сказати, не хочеться», - казав Гіркін, додавши, що найближчим часом не збирається заробляти і на мемуарах. За його словами, якщо почати писати мемуари щодо подій 2014 року в Україні, доведеться або «в принципових питаннях писати правду», або не публікувати їх взагалі.

Як повідомлялося, російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що знову не зміг "потрапити на війну" і повернувся до Москви.

Також Гіркін був готовий очолити штурмовий загін "Вагнер", якщо Пригожин не знущатиметься з нього.

Нагадаємо, що в середині листопада російського бойовика Ігора Гіркіна засудили до довічного ув'язненняиркина приговорили к пожизненному заключению за збиття пасажирського "Боїнга" на Донбасі.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті