Гуманітарний хаб з Рубіжного розсилає поштою населенню громади товари першої необхідності

Рубіжанська міська військова адміністрація продовжує піклуватись про найбільш незахищені соціальні групи населення територіальної громади. Про це у Телеграм повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай 11 серпня.

Так, родини, в яких виховуються діти з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, наразі отримують в гуманітарному хабі, розташованому в Дніпрі за адресою вул. Петра Калнишевського, 27-К (БК «Металург»), укомплектовані набори першочергових засобів особистої гігієни: мило, шампунь, пральний порошок, рушники та інше.

Такі ж сформовані комплекти доставляють поштою нужденним дітям-сиротам та дитячим будинкам сімейного типу, які знаходяться у містах Львівщини, Хмельниччини, Київщини, Одещини та Черкащини.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті