Грузинам за три дні пояснили, "хто у хаті господар". В Україні так не вийде: там все наше, тому доводиться рівняти із землею міста – Симоньян

Російська VIP-пропагандистка Маргарита Сімоньян визнала, що у війні проти України російська армія активно руйнує українські міста, бо інакше не зможе перемогти. Про це вона розповіла в ефірі одного з телеканалів РФ.

Вона навела приклад російського вторгнення в Грузію в серпні 2008 року і нарікала, що підкорити Україну так саме блискавично не вийде. "Та війна була коротка, триденна, швидко пояснили. Українцям так швидко все не поясниш, як грузинам... В Україні ми більше залишили нашого доброго радянського минулого: наших заводів, наших озброєнь, наших людей, наших територій, наших міст. Більш міцна Україна ніж Грузія завдяки нам", - заявила одіозна пропагандистка.

За її словами, росія зможе впоратися з Україною лише знищуючи українські міста. Нібито їй боляче дивитися на це варварство, але іншого виходу у ЗС РФ немає.

"Ну що робити, тепер доводиться ось так. Мені боляче дивитися на ці в руїни перетворені міста. Але інакше не вийде", - визнала Симоньян, що російська армія використовує тактику "випаленої землі".

 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті