Група поліції "Білий Янгол", яка працює на Мар’їнському напрямку, евакуювала близько 300 людей

Група поліції "Білий Янгол" з Курахового врятувала з початку року біля 300 людей. Про це, розмістивши відповідне відео з бодікамер поліцейських, повідомив офіційний Телеграм-канал поліції Донецької області 7 серпня.

"У режимі 24/7 екіпаж рятує цивільних мешканців із зони бойових дій. Правоохоронці одразу прибувають на місце обстрілів, навіть якщо вибухи тривають, – сказано в повідомлені. – Бо знають, що на них чекають і розраховують люди".

Зазначається, що щодня під вибухами снарядів правоохоронці поспішають на допомогу своїм землякам. За сім місяців група "Білий Янгол", що працює на Мар’їнському напрямку, евакуювала 271 людину, зокрема 65 дітей, надала допомогу 42 пораненим, доставила людям на лінію фронту понад 28 тонн гуманітарного вантажу.

Раніше повідомлялось, що за один день з Красногорівки "білі янголи" вивезли п’ятьох дітей з батьками.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті