Голова Нацполіції Клименко став в.о. голови МВС після загибелі Монастирського у Броварах

Ігор Клименко (Фото: пресслужба МВС) Ігор Клименко (Фото: пресслужба МВС)

Кабінет міністрів призначив виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ після загибелі глави МВС Дениса Монастирського в авіакатастрофі у Броварах. Про це повідомив у Телеграм прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

На позачерговому засіданні уряду тимчасово виконувачем обов'язків голови МВС призначили голову Національної поліції Ігоря Клименка — він також став заступником голови МВС."Після обговорення з парламентом буде представлено призначення нового керівника відомства. МВС — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, тому залучені необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами", — заявив прем'єр.

Раніше голова комітету Верховної Ради з правоохоронної діяльності Сергій Іонушас говорив, що за нового голову МВС має проголосувати парламент після того, як правоохоронний комітет погодить кандидатуру.

Виконувач обов'язків працюватиме, допоки Верховна Рада не проголосує за нового міністра.

Нагадаємо, 18 січня в авіакатастрофі у Броварах загинув міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та його заступник. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті