Гнати вперед автоматами: терорист Ходаковський обґрунтував необхідність штрафбатів і загородзагонів для росіян на війні

Російський терорист Олександр Ходаковський, якого в березні 2023 року влада РФ призначила "заступником начальника головного управління росгвардіі по ДНР", вважає, що в росіян сьогодні недостатньо мотивації для геройства на війні проти України, і тому потрібні загороджувальні загони. Про це він пише у своєму ТК.

"Але що таке - загородзагони? Це компенсатор браку внутрішньої мотивації. Ми ніколи не зможемо перемогти базові інстинкти і перетворити на Гастелло або Маресьєва всю призначену до війни частину суспільства, - але вигравати війну потрібно...", - пише терорист.

При цьому він нагадує, що сьогодні "рідко хто, проводжаючи на фронт, хрестить і каже: не посрами.... Часи зараз не ті - дивні часи".

"Я не суджу. Я просто запитую: як же тоді перемагати? Гаразд зараз: небезпечніші за неуспіх у цьому конфлікті внутрішні загрози. Ворог не під Москвою, начебто, - і сил дійти в нього до Москви немає... Які загороджувальні загони? Правильно. Війна зараз інша. Але якщо говорити про таку війну, в якій поразка подібна до смерті, а базові інстинкти сильніші за партійну пропаганду, - тоді після всього побаченого мені зрозуміло, навіщо вони (загородзагони, - прим.ред.). На самому початку СВО я боягузів відправляв на базу і до розгляду саджав під варту, а вважав за краще б гнати вперед автоматами...", - заявив зрадник Ходаковський.

Як повідомлялося раніше, зрадник Ходаковський скаржиться, що ЗСУ знищили багато російських командирів "високого рангу" і б'ють по тилах

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті