Ватажок "ДНР" заявив, що звільнення "недбайливих мерів" продовжаться і згадав про Маріуполь

Ватажок квазіреспубліки "ДНР" Денис Пушилін заявив, що продовжить звільняти "недбайливих керівників" окупованих росією міст. Про це пишуть у російських ЗМІ та сепаратистському сегменті сойсетей 12 грудня.

"Процес звільнення "недбайливих керівників" населених пунктів Донецької народної республіки, на яких є скарги від місцевих жителів, продовжиться", - цитується коментар Пушіліна в ефірі телеканалу "Росія-24" щодо рішення звільнити з "посади" "голову" Дебальцевого Ігоря Захаревича.

Пушилін сказав, що на даний момент у "ДНР" немає "муніципалітетів", у яких "легко та просто".

"Єдине, що можна відзначити, - це різні підходи керівництва різного рівня, від яких залежить доля наших громадян. Десь керівники та чиновники шукають способи вирішити проблему, а хтось, на жаль, почав шукати можливість виправдатись, чому це не можна зробити. Звичайно, з такими недбайливими керівниками ми прощатимемося, цей процес вже пішов", - сказав він.

"Складною загалом залишається ситуація в Маріуполі з урахуванням того, які були там руйнування, з урахуванням того, як проходить там робота. Тут також ми дуже уважно дивимося, як виконуються поставлені завдання", - додав Пушилін.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті