Ватажок "ДНР" в замаху на "суддю" в Углегорську очікувано звинуватив Україну

Ватажок бойовиків "ДНР" пушилін заявив, що за замахом на так званого "суддю верховного суду ДНР" стоять представники українських спецслужб. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Згідно зі словами пушиліна, цей суддя розглядав "справи нацистських злочинців".

"Суддя виносив вироки нацистським воєнним злочинцям. За замахом на нього стоїть український режим", - заявив пушилін.

Російське опозиційне видання "Медуза" уточнює, що ім'я "судді" – Олександр Нікулін.

"Нікулін був головою колегії верховного суду "ДНР", яка у червні засудила британців Ейдена Есліна та Шона Піннера, а також марокканця Брагіма Саадуна до смертної кари за участь у бойових діях на боці України. Пізніше Есліна, Піннера та Саадуна звільнили в рамках обміну", - нагадує видання.

Як повідомлялося, ввечері 4 листопада у тимчасово окупованому Углегорську було здійснено замах на одного із окупаційних суддів

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті