Глава СБУ офіційно не визнає причетність до ліквідації низки зрадників України, але озвучив деякі деталі

Голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів подробиці ліквідацій зрадників України Ківи, Корнета, Горенка, Татарського та Прилєпіна в ефірі телемарафону 25 березня.

"Вони (зрадники, - прім.) віддають кармічні борги перед українським народом. Жодним чином офіційно ми не будемо визнавати цього, але разом з тим я розповім окремі деталі", - сказав Малюк.

Так, за його інформацією:

  • Екснардепа Ківу, який працював на ворога, як в Україні, так і в Росії та займався підготовкою діверсій - застрелили кулями в район грудної клітини із контрольним пострілом у голову.
  • Пропагандиста і вбивцю Татарського, який до 2014 року був увʼязнений в тюрмах Донеччини, а потім звільнений "денееровцями" і став воювати, вбивати українців, а згодом став "рупором" Донбаса, в нього було півтора мільона підписників, він ввів тюремну субкультуру і організував згавлтування наших військовополонених - ліквідували за допомогою подарункового бюста, начиненого вибухівкою.
  • Військовий злочинець Прилєпін, який очолюіві один із ВЗФ, на весь світ закликав вбивати українців і розказував, як це робити, вибухнув в авто на протитанковій міні. Він залишився живий, але дуже травмований його таз і ноги, вибачте, залишився без геніталій.
  • "Генпрокурор ЛНР" Горенко, який засуджував до смертної кари наших захисників, "вибухнув" на своєму робочому місці від 800 грам пластиду.
  • "Міністр внутрішніх справ ЛНР" Корнет, який особисто організовував катування,  "вибухнув" у барбершопі під час гоління. Залишився живим, але тяжким інвалідом.  

"Але офіційно можу сказати одне: СБУ ніяк це не прокоментує і не підтвердить ніколи", - підкреслив Малюк.

Як повідомлялося, голова Служби безпеки України Василь Малюк прогнозує у 2024 році нові спецоперації, які завдаватимуть ще більшої шкоди ворогу. Про це він розповів в ефірі телемарафону 25 березня.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті