Глава Львівщини звинувачує Гетьманцева у "тісних зв'язках з людьми з російських спецслужб"

Голова Львівської ОДА (ОВА) Максим Козицький  звинувачує керівника Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева у "тісних зв'язках з людьми з російських спецслужб". Про це Козицький написав у Телеграм.

"З великим подивом прочитавши недолугий допис керівника Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики. Данило Олександрович Гетьманцев дивним способом хоче виправдати корупцію у Львівській податковій і прив'язує проросійську ОПЗЖ. Щоправда, без жодних фактів. А я маю дуже багато фактів з біографії Данила Олександровича, які свідчать про його тісні зв'язки з людьми з російських спецслужб", - пише Козицький.

"У недавньому інтерв'ю в.о. керівника СБУ Василь Малюк повідомив, що за відправлення в Україну агентів російських спецслужб відповідальний «офіс» двох посадовців годин президентства Віктора Януковича – заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича та колишнього першого віцепрем'єра Андрія Клюєва. Під керівництвом цих двох осіб та у присутності кадрових співробітників П'ятої служби ФСБ РФ зібрали інформацію про Україну. Більше того, за даними британської розвідки, Сівкович був одним із членів «маріонеткового уряду», яке Росія готувала після нападу на Україну. Проти нього також накладені санкції США", - аргументує Козицький.

"Ви запитаєте, що Сівкович має до Гетьманцева? А те, що Данило Олександрович 8 років був помічником Володимира Сівковича, депутата від «Партії регіонів», який співпрацює зі спецслужбами держави-агресора та зрадив свою країну! У 2017 році Данило Гетьманцев хотів стати суддею, але Вища кваліфікаційна комісія суддів і Громадська рада доброчесності не пустили його на цю посаду саме через зв'язки із Сівковичем", - додає глава Львівщини.

"Тому у мене риторичне запитання – яке моральне право має Данило Гетьманцев безпідставно звинувачувати когось у якихось зв'язках з ОПЗЖ, якщо левову долю своєї життя він співпрацював зі зрадниками України? Вчора Львівська ОВА двічі зверталася до Мінфіну, щоби там прокоментували ситуацію зі Львівською податковою. Там є люди, які вдохновлено займаються спортом, тренують своє тіло, але пливуть за течією та політичну позицію їм у результаті сформувати надзвичайно важко. Знаю, що у Львівській податковій середнє ланка працівників готове працювати чесно та прозрачно і має державницьку позицію", - заявляє Козицький. 

"Пане Сергію Марченку, Львівська область досі чекає вашої публічної думки щодо зловживань з поверненням ПДВ та оцінки роботи керівництва місцевих фіскалів. Бюро економічної безпеки вже сказало своє слово!", - звернувся глава Львівщини вже до міністра фінансів України. 


 

Як повідомлялося, у липн поточного року очільник Львівської ОВА звинуватив податківців у махінаціях

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті