Глава ГУР анонсував масштабний контрнаступ ЗСУ у березні

Цією весною Україна планує великий контрнаступ. Бойові дії на лінії фронту будуть "найспекотнішими". Про це заявив керівник ГУР МО Кирило Буданов в інтерв'ю ABC News.

Як сказав Буданов, він очікує, що "бої будуть найгарячішими в березні" в 2023 році.

"Це звільнення територій та завдання остаточних поразок Російській Федерації. Це відбуватиметься по всій Україні, від Криму до Донбасу. Наша мета, і ми її досягнемо - це повернення до кордонів 1991 року, в яких Україна визнана всіма суб’єктами міжнародного права", - заявив очільник ГУР.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, коли росія зіткнеться з дефіцитом боєприпасів.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті