Голова Донецької ОВА закликав громадян залишити область у зв'язку з постійними обстрілами

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко закликає громадян евакуюватися з регіону у зв'язку з постійними обстрілами з боку російських окупантів. Про це Кириленко повідомив у Телеграм 15 грудня.

"Залишатися в Донецькій області небезпечно! Евакуюйтеся вчасно", - написав Кириленко.

За його словами, впродовж минулої доби окупанти обстрілювали різні ділянки області вздовж лінії фронту.

"На волноваському напрямку періодичних артобстрілів зазнавав Вугледар - пошкоджено три будинки, без постраждалих", - зазначив голова ОВА.

Він повідомив, що на донецькому напрямку за минулу добу обійшлося без жертв, але є руйнування. Так, у Курахівській громаді під обстріл потрапили Курахове, Веселий Гай і Трудове – пошкоджено один приватний будинок. В Авдіївці вночі були два прильоти по старій частині міста, а вранці місто було обстріляно з "Градів" житловий квартал.

"На горлівському напрямку найбільше цієї ночі постраждала Соледарська громада. У Раздолівці одна людина загинула, три поранені, одна будівля пошкоджена прямим влучанням. У Парасковіївці одна людина поранена, пошкоджені 13 будинків. Також зафіксовано обстріли в самому Соледарі - там без жертв. Ще три людини за попередню добу поранені в Бахмуті. В місті пошкоджено будівлю агроскладу", - підсумував Кириленко.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті