Голова Донеччини показав наслідки удару рашистів по Краматорську (ФОТО)

Внаслідок вчорашнього удару рашистів по Краматорську пошкоджено 7 житлових будинків та 2 об'єкти інфраструктури. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Телеграм.

Пошкоджено 7 житлових будинків та 2 об'єкти інфраструктури — такі остаточні наслідки вчорашнього удару по Краматорську. Цього разу росіяни застосували проти цивільних ракету Торнадо-С із осколково-фугасним зарядом", - написав він.
"Удари по містах у відносному тилу — свідомий вибір росіян, які прагнуть посіяти паніку. Краматорськ — особливо ласа мішень, адже це тимчасовий адміністративний центр області. Всі, хто досі залишається у місті та в області в цілому, наражають себе на смертельну небезпеку. Будьте відповідальними — евакуюйтесь!", - зазначив Кириленко.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті