Герой "Азовсталі" передав мільйон гривень сім'ям загиблих на війні футбольних фанатів

Герой оборони заводу «Азовсталь» Михайло Діанов передав благодійному фонду «Трибуна Героїв» 1 мільйон гривень. Про це повідомляє "Террикон" з посиланням на прес-службу організації. 

Фонд «Трибуна Героїв» створили українські вболівальники для системної фінансової підтримки сімей загиблих на війні футбольних фанатів з усієї України.

"Коли нашу справу підтримують найгідніші люди України, це надає неймовірних сил рухатись у ній далі. А ще декілька хвилин спілкування з Михайлом Діановим, справжнім героєм та надзвичайною людиною, дали потужний заряд впевненості у нашій перемозі і у вірності обраного шляху. Але дякуємо ми перш за все за вчинок Михайла. Він особисто передав до фонду 1 мільйон гривень. Це частина грошей, яку зібрали на його лікування українці. Згодом усі витрати на реабілітацію взяв на себе ФК "Шахтар", тож Михайло вирішив допомагати зібраними коштами іншим. Родини загиблих футбольних фанатів серед них. Ще раз дякуємо за вчинки, гідні справжніх героїв і підтримку, яка не перестає дивувати та надихати. Разом ми неймовірна сила!", - йдеться в інстаграмі "Трибуни героїв".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті