Генпрокуратура призначила нових керівників Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони

Заступник Генпрокурора Антон Войтенко представив колективам Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони нових керівників. Про це 24 березня повыдомила пресслужба Офіса відомства.

"Керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону став Микола Синельников, Східного регіону – Віталій Вдовитченко, Південного регіону – Андрій Глумаков, а Західного регіону – Микола Мерет", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі з колективами прокуратур Антон Войтенко зазначив, що кожен з нових керівників має відповідний досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану.

У повідомленні також є довідкова інформація про новопризначених керівників:

- Микола Синельников 1985 року народження. Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. Учасник АТО. Заохочений Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В органах прокуратури з липня 2007 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення очолював Пустомитівську окружну прокуратуру.

- Віталій Вдовитченко 1982 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Західного регіону. 

- Микола Мерет 1987 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2009 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

- Андрій Глумаков 1981 року народження. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил. 

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті