ДБР затримало чергових хабарників у військкоматах на Донеччині

На Донеччині працівники ДБР затримали начальника одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Краматорська та його посередника - правоохоронця, які вимагали хабар у призовника за зняття його з військового обліку. Про це повідомляє у Телеграм пресс-служба ДБР 3 серпня. 

Як повідомляється, за 2 тис. доларів США військовозобов’язаному мешканцю Краматорська пообіцяли надати довідку про непридатність до військової служби із виключенням його з військового обліку.

Правоохоронця затримали у місті Дніпро під час передачі військовозобов’язаному довідки про непридатність до військової служби.

Цього ж дня у Краматорську затримано начальника одного з районних військкоматів, який оформлював цю довідку. Під час обшуків у зловмисників виявили гроші, а також зброю та боєприпаси, походження яких з’ясовується.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялось раніше, на Полтавщині начальник військомату "погорів" на хабарі за "відмазку" від призову.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті