Гауляйтер Балицький задумав втечу, окупанти зазнають кадрового голоду в Запорізькій області - Федоров

Гауляйтер Запорізької області Балицький готує ґрунт для втечі, а самі рашисти зазнають гострого кадрового голоду на окупованій території Запорізької області. Про це в ефірі телемарафону заявив мер Мелітополя Іван Федоров 25 січня. 

"Рашисти відчувають гострий кадровий голод: місцеві жителі відмовляються від співпраці, тому доводиться брати на роботу будь-кого з глибинок росії. звірів, і знімають із ними ролики для росЗМІ", - заявив Федоров. 

За його словами, не знайшовши медиків для військових шпиталів серед місцевих, окупанти шукають їх у Хабаровському краї та Томській області, пропонуючи зарплату від 220 до 400 тис. рублів на місяць. 

"Також інтегрують кадировців до окупаційних органів управління, поліції та судів, а ті "раді їхати на окуповані території України на "священну війну". Гауляйтер Запорізької області Балицький розуміє, що росія тут не назавжди, тож готує ґрунт для втечі. Його першим заступником став чорний піарник із росії Сергій Толмачов, який має забезпечити йому квиток до Держдуми на осінніх виборах 2023 року", - зазначив мер Мелітополя.

Нагадаємо, раніше в Мелітополі окупанти заборонили цивільним перетинати блок-пости без спеціальних перепусток. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті