Футболісти з Добропілля взяли участь у благодійному турнірі на підтримку ЗСУ (ФОТО)

В смт Межова на Дніпропетровщині за участі представників прифронтової Добропільської громади відбувся футбольний турнір на підтримку ЗСУ. Про це повідомила Добропільська міська рада на своїй сторінці у Facebook 30 липня.

"Завдяки співпраці Добропільської міської територіальної громади Донецької області та Межівської селищної територіальної громади Дніпропетровської області відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних сил України до Дня Української Державності", – сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що участь в турнірі взяли 6 команд. Це три місцеві команди – смт Межова, ФК "Зоря" (Славянка), Межівський РТЦК та СП (військкомат), а також три команди з Добропілля: "Волонтери", ШУ "Добропільське" й "Містяни".

"Гра була запеклою та напрочуд цікавою", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що команди посіли наступні місця:

1 – ФК "Зоря" (Славянка);

2 – "Межівський" РТЦК та СП (військомат);

3 – "Містяни" (Добропілля).

"Дуже важливо зараз об’єднуватись, формувати надійні тили та підтримувати наших воїнів", – пише Добропільська міська рада.

Як зауважується в повідомленні, основною метою турніру був збір благодійних внесків на підтримку Збройних Сил України, долучитись до збору коштів мали змогу усі охочі.

"Надана допомога вже перерахована на потреби ЗСУ, – сказано в повідомленні. – Особливі слова подяки хотілось би висловити небайдужим мешканцям громади, патріотам Добропілля, волонтерам, працівникам критичної інфраструктури, дружній Межовській громаді за непідробне бажання наблизити нашу спільну Перемогу!"

Раніше повідомлялось, що гімнаст із Луганщини виборов кілька медалей на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі-2022.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті