Фестиваль "Книжкова країна" цього тижня відбудеться у Києві. Вхід - вільний

Фестиваль "Книжкова країна" відбудеться 25-18 квітня на території  ВДНГ у Києві. Про це повідомляють організатори фестивалю. 

Фестиваль об’єднає найбільші українські видавництва, профільні компанії, авторів і літературних критиків, блогерів.

Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстер-класах, послухати дискусії експертів і лідерів думок, побачити улюблених зірок, цікаво й корисно провести час в освітній та ігровій зонах.

У межах "Книжкової країни" в першому павільйоні й на головній площі ВДНГ відбудеться книжковий ярмарок, де буде представлена література близько 100 українських видавництв, серед яких: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Видавництво Старого Лева", "КСД", "Наш Формат", "Віват", "Ранок", "Лабораторія" та інші.

Також на "Книжковій країні" пройдуть публічні читання та обговорення книжкових новинок з письменниками та видавцями, автограф-сесії Наталі Бушковської, Ірен Роздобудько, Майї Тульчинської, Івана Андрусяка, Ігоря Гирича, Тараса Соловка, Василя Шкляра та інших. Тут відбуватимуться Q/A сесії, лекції й інші активності.

Працюватиме освітній простір - майданчик з освітньою літературою для тих, хто шукає сучасні підручники й посібники, шкільне приладдя, матеріали для творчості й аксесуари для книголюбів. Також у цій зоні проходитимуть майстер-класи та тренінги для дітей, батьків і вчителів.

Гості фестивалю зможуть передати книжки в Міжнародний центр підтримки жінок і дітей "Місто добра" та Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит".

З детальною програмою можна ознайомитися за посиланням. Вхід - вільний. 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті