ФБР проводить обшуки в будинку Дональда Трампа

Федеральне Бюро Розслідувань США проводить обшуки в одному з будинків, що належать колишньому президенту країни Дональду Трампу. Про це повідомляє CNN.

Згідно з інформацією від джерел видання, ФБР виконало ордер на обшук у понеділок на курорті Дональда Трампа Мар-а-Лаго в Палм-Біч, штат Флорида, у рамках розслідування поводження з президентськими документами, включно з секретними документами, які могли бути туди доставлені.

Колишній президент підтвердив, що агенти ФБР були в Мар-а-Лаго, і сказав, що "вони навіть зламали мій сейф". Сам він у цей час перебував у Трамп-тауер у Нью-Йорку.

Зазначається, що Міністерство юстиції має два активних розслідування, пов’язані з колишнім президентом: одне щодо спроби скасувати президентські вибори 2020 року та 6 січня 2021 року, а інше стосується роботи з секретними документами.

Обшук почався рано вранці в понеділок, і, як стверджує особа, знайома з ситуацією, співробітники правоохоронних органів були зосереджені на території клубу, де знаходяться офіси та особисті приміщення Трампа.

Як повідомлялося, Дональд Трамп може бути засуджений за штурм Капітолія у січні 2021 року

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті