"Є потреби". РФ хоче завозити одяг та взуття з КНДР

РФ зацікавлена ​​в імпорті одягу та взуття із КДНР. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на посольство у Пхеньяні.

"Російська Федерація дуже зацікавлена ​​у придбанні товарів з КНДР, у тому числі швейних виробів, взуття тощо. Наша країна має відповідні можливості та потреби", - розповіли в дипломатичному відомстві.

Зазначається, що імпорт має відповідати резолюціям Ради безпеки ООН щодо заборони імпорту деяких товарів із КНДР. Також там нагадали, що йдеться не про початок співпраці, а про його відновлення.

Як повідомлялося раніше, Північна Корея визнала фейкові "референдуми", проведені російськими окупантами в Україні "легальними".

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті