Якщо жінка народить багато дітей, то їй не страшно буде відправити одного із синів на війну – російський піп

Мати, яка народила багато дітей, не переживатиме, якщо один із синів піде на війну. Так прокоментував священик РПЦ Михайло Васильєв ситуацію, коли матері бояться втратити своїх синів на війні проти України.

Ведуча в ефірі одного з православних каналів запитала попа, чи розуміє він матір, яка з початком мобілізації відправила сина за кордон, бо він – єдине, що вона має.

У відповідь на це священнослужитель дав зрозуміти, що втрата однієї дитини буде не страшною, якщо у жінки багато дітей. "Кожній дамі Господь від природи попустив народити безліч діток. І якщо дама, виконуючи цю заповідь божу "плодіться і розмножуйтеся", відмовилася від застосування штучних засобів переривання вагітності, то очевидно, що дитинка у неї буде не одна, а більше. А значить їй не так страшно розлучатиметься з ним (в даному випадку, з сином, якого мобілізували на війну – "ОстроВ")", - заявив священик.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті