Єрмаку в Туреччині показали нові моделі "Байрактарів" (ФОТО)

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак 2 жовтня здійснив візит до Туреччини, де зустрівся з керівниками компанії Baykar та відвідав виробничі потужності компанії, що виробляє безпілотні літальні апарати «Байрактар». Про це Ермак повідомив у Телеграм.

"...Побував у Дослідницькому центрі компанії Baykar, засвідчивши його фактичне відкриття. Під час зустрічі з керівниками компанії Халуком і Сельчуком Байрактарами ми обговорили поточні й майбутні проекти співпраці, зокрема щодо виробництва БПЛА на території України", - зазначив Ермак.

За його словами, "ключовим елементом зміцнення стратегічного партнерства між Україною й Туреччиною буде створення навчального центру та заводу компанії «Байкар» на території нашої держави, а також спільне виробництво перспективних авіаційних двигунів".

Єрмак акцентував, що на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського вручив Орден «За заслуги» ІІІ ступеня голові Ради директорів та технічному директору компанії «Байкар» Сельчуку Байрактару.

"Продовжуємо зміцнювати обороноздатність нашої держави у тісній взаємодії з нашим стратегічним партнером – Туреччиною", - підкреслив глава Офісу Президента.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті