Ердоган скасував передвиборчі виступи. У ЗМІ пишуть, що у глави турецької держави інфаркт міокарда

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган скасував три передвиборчі виступи після того, як учора ввечері, 25 квітня, йому стало погано під час телевізійного інтерв'ю в прямому ефірі, повідомляє Bloomberg.com.

Видання повідомляє, що за порадою лікарів Ердоган відпочиватиме вдома.

При цьому турецьке видання  AVAZTÜRK  посилаючись на соцмережі, пише, що, можливо, в Ердогана стався серцевий напад під час прямого ефіру.

"Сьогодні ввечері президент Реджеп Таїп Ердоган був гостем прямого ефіру на Ülke TV. У той час як Ердоган справно відповідав на запитання ведучих програми, йому раптом стало недобре. Бачачи, що Ердогану нездужає і він не може говорити, ведучий запанікував, і одразу після цього програму було перервано. Під час цієї події оператор вимовив "айва айва". Під час запису на задньому плані з'явилася інформація про те, що в Ердогана стався серцевий напад під час прямого ефіру", - пише турецьке видання.

"Коли ця подія поширилася в соціальних мережах, було заявлено, що у президента Ердогана стався серцевий напад, на місце події негайно прибула машина швидкої допомоги, і Ердогана доправили до найближчої лікарні... ", - також наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, представник президента Туреччини Ібрагім Калин заявив, що "кровопролиття в Україні" слід зупинити, а потім можна п'ять років вести мирні переговори.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті