"Динамо" без шансів програло "Бенфіці" та потрапило до групового раунду Ліги Європи

"Динамо" (Київ) у матчі-відповіді плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА без шансів поступилося португальській "Бенфіці".

Португальці на правах господарів матчу розпочали гру дуже активно. Кияни довгий час відбивали різноманітні атаки "Бенфіки", але на 27-й хвилині Ніколас Отаменді після розіграшу кутового розпечатав ворота Георгія Бущана.

Після цього господарі зменшили оберти, але "Динамо" все одно пропустило другий м'яч. У вболівальників, які дивилися перший матч цих команд, виникло відчуття дежавю, коли на 40 хвилині Олександр Сирота фактично віддав гольовий пас супернику. Рафаель Сілва своїм шансом скористався.

А вже за дві хвилини третій гол у ворота киян забив Давид Нерес. Це португальці розігнали зразкову контратаку, яку бразильський вінгер закінчив влучним ударом у дотик.

У другому таймі забитих м'ячів глядачі не побачили. Таким чином, за підсумками двох матчів "Динамо" залишає найпрестижніший клубний турнір Європи. Наразі кияни представлятимуть Україну в Лізі Європи.

Ліга чемпіонів УЄФА. Раунд плей-офф

"Бенфіка" (Лісабон, Португалія) – "Динамо" (Київ, Україна) – 3:0

Голи: 1:0, Отаменді, 27; 2:0, Сілва, 40; 3:0, Нерес, 42.

Перший матч: 2:0.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті