Двоє поліцейських-колаборантів стали 300-ми в новорічну ніч у Кремінній завдяки "прильоту" по блокпосту окупантів

Поранення дістали двоє поліцейських - колаборантів унаслідок "прильоту" по блокпосту окупантів у Кремінній на Луганщині в новорічну ніч. Про це повідомило російське опозиційне ЗМІ 4 січня.

"31 грудня ЗСУ скинули вибуховий пристрій із безпілотника на блокпост у місті Кремінна. За даними джерела ASTRA, унаслідок цього постраждав 27-річний сержант поліції Святослав Ч., він дістав множинні осколкові поранення і відкритий перелом ноги", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що також постраждав 28-річний старший сержант Володимир Т., який значиться у списку "Миротворця" як "сепаратист і пособник терористів". Він отримав осколкові поранення. 

Раніше було опубліковано відео наслідків відпрацювання по окупантах у Кремінній.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті