Дві людини врятовані, тіла шести підняті з-під завалів зруйнованої п'ятиповерхівки у Слов'янську - Кириленко

Станом на 23-тю годину 15 квітня рятувальники ДСНС вже розібрали 96 тонн будівельних конструкцій зруйнованоъ рашистами п'ятиповерхівки у .Слов'янську на Донетчині. Врятовано двоє людей, тіла шести було піднято з-під завалів. Про це у Телеграм повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

На даний час до проведення робіт залучені 30 чоловік особового складу ГУ ДСНС у Донецькій області та 7 одиниць техніки.

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, вчора, 14 квітня, близько 16-ї години рашисти атакували Слов'янськ ракетами С300, спрямувавши їх одразу на кілька житлових кварталів міста. В результаті масованого удару 11 людей загинуло, 22 дістали поранення..

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті