Дві людини поранено внаслідок атаки ворожої артилерії по Гуляйполю Запорізької області

Жінку та чоловіка поранено  внаслідок атаки ворожої артилерії по Гуляйполю Запорізької області. Про це повідомив очільник Запорізької ОДА Іван Федоров у Телеграм.

"Впродовж доби окупанти 319 разів били по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів. Ворожа авіація нанесла 5 ударів по Малій Токмачці, Левадному та Роботиному; 38 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Червонодніпровку; 10 обстрілів з РСЗВ накрили Гуляйполе, Малу Токмачку та Роботине; 266 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки", - зазначив Федоров.

За його словами, жінку та чоловіка поранено  внаслідок атаки ворожої артилерії по Гуляйполю. 

Зафіксовано 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті