Дванадцять дітей зі 125, які "відпочили" в Тюмені та були госпіталізовані в Саратові після загибелі малолітньої дівчинки, повернулися в "ЛНР"

Дванадцять дітей зі 125 госпіталізованих у Саратові після загибелі малолітньої дівчинки, повернулися до батьків на окуповану територію Луганської області. Про це повідомила "міністр охорони здоров'я ЛНР" Наталія Пащенко у себе в Телеграм.

Вона визнала, що з них шестеро хворі на грип, п'ятеро - на ГРЗ і тільки одна дитина здорова. Однак батьки відмовилися від їхнього лікування в Саратові й зажадали їхнього повернення додому. 

Раніше повідомлялося, що в поїзді, в якому група луганських школярів поверталася з "відпочинку" в Тюмені, померла хвора дівчинка. Решту 125 осіб терміново госпіталізували в Саратові. 

Станом на ранок неділі 89 школярів усе ще хворі - у 55 виявлено грип А, у 34 - гостру респіраторну вірусну інфекцію.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті