Двадцять "прильотів": росіяни поцілили по Нікополю зі ствольної артилерії (ФОТО)

На Днепропетровщині російські військові знову обстріляла два райони - Нікопольський та Криворізький. Про це повідомив голова облдержадмінистрації Валентин Резніченко 14 серпня у Фейсбуці.

"Напружена ніч ворожих атак… Російська армія знову обстріляла два райони - Нікопольський та Криворізький. Тричі (!) накрила вогнем Нікопольський", - повідомив він.
"По Нікополю поцілили зі ствольної артилерії. 20 прильотів", - зазначив Резніченко.
У місті пошкоджені 9 багатоповерхових та 8 приватних будинків, школа та декілька магазинів.

Обстрілом зачепило газопроводи та лінії електропередач. Кілька тисяч нікопольчан без світла. На місці працюють електрики. Обійшлося без постраждалих.

По Марганцю росіяни били з «Градів». У мирні квартали прилетіло 30 російських снарядів. Поранений 69-річний чоловік, він у лікарні.
У місті понівечені понад 10 приватних будинків та електромережа.

У Криворізькому районі під обстріл ворожих «Ураганів» потрапила Зеленодольська громада. Без жертв та руйнувань.

Як повідомлялося, вранці 13 серпня Резніченко повідомив про те, що російські окупанти знову здійснили обстріл міста Нікополь у Дніпропетровській області.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті