Два райони Донецька попали під обстріл - загинули двоє людей

 Окупанти повідомили про обстріл Куйбишевського та Кировського району Донецька - є загиблі. Про це повідомив так званий мер міста Олексій Кулемзин 18 липня.

За його інформацією, унаслідок  обстрілу Куйбишевського району по вул. Степовій загинув чоловік 1957 р. н.

"Унаслідок варварського обстрілу Кіровського району по вул. Абакумова загинула жінка 1959 р. н.", - також повідомив колаборант.

Також пошкоджені багатоквартирі будинки.

"Унаслідок обстрілу Куйбишевського району в селищі Азотний на вул. 60-річчя СРСР пошкоджено фасади, скління і газопровід у багатоквартирних будинках". 

Крім того, під час обстрілу Куйбишевського району постраждала територія будівельного підприємства на вул. Куйбишева. Пошкоджень зазнала адміністративна будівля, автотранспортні засоби. Сталося загоряння одного з автомобілів.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті