Два енергетики та рятувальник підірвалися на міні в Харківській області - є загиблий

Два співробітники "Харківобленерго" та один працівник ДСНС підірвалися на міні в Харківській області. Про це 22 вересня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Неподалік Гракова Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт підірвалися на міні 2 співробітників "Харківобленерго" та 1 співробітник ДСНС", - написав чиновник.

На жаль, внаслідок цього інциденту загинула одна людина, а два інші були госпіталізовані з пораненнями. У зв'язку із цим Синєгубов ще раз закликав усіх бути максимально обережними, оскільки мінна небезпека залишається дуже високою.

Нагадаємо, що кілька днів тому на мінах на Харківщині підірвалися шестеро мирних жителів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті