Дуда закликав не сміятися з російських танків, оскільки путін поки що не програв

РФ ще не програла війну, оскільки її війська досі перебувають на території України, а розконсервовану техніку також варто сприймати серйозно, оскільки вона залишається смертоносною. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова президента Польщі Анджея Дуди в інтерв'ю Альмару Латуру, генеральному директору Dow Jones, який видає The Wall Street Journal.

За словами Дуди, російський диктатор путін ще не програв війну, оскільки "російський каток" продовжує тиснути на Україну внаслідок чого на фронті щодня гинуть сотні людей.

"Росіян - понад 100 мільйонів, українців - менш ніж 40 мільйонів. Вже одна ця різниця показує, хто тут має перевагу. Для росіян людське життя нічого не означає, для українців кожне життя на вагу золота", - відзначив президент.

Дуда також зауважив, що росія - ядерна держава, яка має великі склади зброї.

"Навіщо сміятися, що Росія викочує танки 1960-х років? Кожен танк важить 50-60 тонн. Якщо він рушить - він розчавлює, незалежно від того, чи він сучасний", - зауважив президент.

Нагадаємо, раніше Дуда розповів, чи зможе Польща передати Україні F-16. 

 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті