ДТП з потягом у Чернігівській області: в лікарні померла ще одна дитина

У лікарні померла 3-річна дівчинка, яка разом з батьками та 8-річною сестрою потрапила в аварію з потягом у Чернігівській області у середу, 12 липня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Чернігівської області.

Як повідомляється, внаслідок ДТП, яка сталася на залізничному переїзді поблизу смт Куликівка зіткнулися електропоїзд та легковий автомобіль, 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці.

"Другу дитину, яка зазнала травм, співробітники ГРПП помістили до службового авто та помчали назустріч "швидкій" допомозі, а потім супроводили карету медиків до лікарні. На жаль, 3-річна дівчинка померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у поліції, водій автівки рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, який обладнаний світловою та звуковою сигналізацією, а також відповідними дорожніми знаками.

"Водій проігнорував заборонені сигнали та рушив через переїзд, внаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням "Чернігів-Ніжин", - додали в поліції

На даний момент слідство збирає матеріали про подію, встановлює та допитує свідків. Призначено низку експертиз.

Нагадаємо, в Чернігівській області в середу, 12 липня, легковий автомобіль потрапив під потяг. Внаслідок цього загинули люди.

Як повідомлялося, у Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: є загибла і поранені. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті