ДТЕК відновив електропостачання 114 тисяч абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

У період із 13 до 19 листопада фахівці "ДТЕК" повернули світло 114 тис. сімей, які залишилися без електроенергії через обстріли у 210 населених пунктах Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей. Про це повідомляється у пресрелізі енергохолдингу 20 листопада.

"Донеччина залишається ареною активних боїв. Через постійні обстріли тут щодня пошкоджується енергообладнання. Наші фахівці відновлюють електропостачання, щойно це стає можливим. За минулий тиждень відновили роботу електромереж для 108,6 тис. сімей", - йдеться в повідомленні.

Минулого тижня через ракетні обстріли без електропостачання залишилися також 2,1 тис. сімей в Одеській області. Енергетики оперативно відновили пошкодження і повернули електропостачання до будинків жителів.

Як зазначили в ДТЕК, через регулярні обстріли страждає і південь Дніпропетровської області. Загалом за тиждень довелося відновлювати постачання світла для 3,7 тис. сімей, будинки яких знеструмлювалися через бойові дії.

"Від початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 9,4 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - наголосив процитований у пресрелізі генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Оператори систем розподілу (ОСР) компанії обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Нашадаємо, Японія збирається запропонувати Україні нові технології для зміцнення системи електропостачання. 

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті