Дрони, що летіли на Москву, були направлені на будинки російських розвідників - ЗМІ

30 травня вранці внаслідок атаки БПЛА на Москву в кількох будівлях були зафіксовані пошкодження - у цих будинках, імовірно, живуть, офіцери розвідки РФ. Про це із посиланням на високопосадовця США та співробітника Конгресу повідомляє телеканал NBC News, інформує Цензор.НЕТ.

"Удари безпілотників були спрямовані на те, що вважається московськими резиденціями офіцерів російської розвідки. За даними компанії Strider Technologies, щонайменше один з житлових будинків, які постраждали від ударів безпілотників, пов'язаний зі службою зовнішньої розвідки Росії", - йдеться в повідомленні.

Водночас невідомо, чи було пошкоджено квартиру будь-кого з офіцерів розвідки або поранено її співробітників.

"Це не був випадковий напад на багате передмістя. Цей удар потрапляє в саме серце елементів психологічної війни в російсько-українському конфлікті, яка вперше досягає московських кварталів",  - сказав Ерік Левеск, операційний директор і співзасновник Strider.Technologies.  

Як повідомлялося, вранці 30 травня Москва зазнала масованого нальоту безпілотників. Три дрони влучили в житлові будинки.

 

 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті