Довгострокове рішення: Сунак доручив Воллесу вивчити питання поставки літаків Україні

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак закликав міністра оборони Бена Воллеса вивчити питання щодо того, які літаки країна могла б потенційно надати Україні. Про це 8 лютого повідомив Sky New, - пише hromadske.radio.

«Прем’єр-міністр доручив міністру оборони дослідити, які літаки ми могли б надати, але, щоб було зрозуміло, це довгострокове рішення, а не короткострокова допомога, яка зараз найбільше потрібна Україні», — сказав речник очільника британського уряду.

За його словами, Лондон вважає правильним надавати «як необхідну зараз зброю, таку як танки Challenger, додаткові гармати, засоби дальньої дії, які можуть допомогти виграти війну зараз, так і дивиться на середньострокову і довгострокову перспективу», щоб «забезпечити Україну всіма можливими можливостями, яких вона потребує».

Як повідомлялося, колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликав Сполучене Королівство надати Україні винищувачі Typhoon і більше танків Challenger.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті